top of page
Ния (2)_edited_edited.jpg

Ния Кирилова

Астрологията е моята страст. По време на първата лекция по астрология, която посетих, правихме упражнение и преподавателката възкликна във възторг: "Момиче, ти имаш талант!"

Пътят ми в тази необятна наука започва много рано. Още като бях дете, родителите ми ме научиха на основите (архетипове, Слънце, Луна и асцендент). Поради нестихващия ми интерес към човешката същност и съдба, постепенно навлязох в дълбочините на материята през 2013 година, прочитайки десетки книги по темата. Обучавала съм се в Българската астрологична асоциация при Кирил Стойчев и Румяна Тончева, в Astrology & Beyond при Кирил Горанов, както и в Московската академия по астрология при Михаил Левин, Ирина Ортаташ-Мамакова и Ирина Овсянникова.

В работата си преплитам методите от горепосочените школи в комбинация с личния ми опит и силно развитата ми интуиция. Основавайки се предимно на западната астрология, изготвям индивидуални хороскопи от 2017 година насам. Помагам на клиентите си с теми относно здраве, характер, кармични задачи, любов, взаимоотношения, образование, кариера, пари, избор на дата за важно събитие и др. Моето призвание е да откривам потенциала на клиентите си, да ги подкрепям и да им помагам със сбъдването на мечтите им. Слънцето ми се намира в знак скорпион, затова в работата си съм винаги точна, кратка и ясна. Директна съм, назовавам нещата с истинските им имена и не спестявам истината. Единствено по този начин мога да бъда максимално полезна за клиентите си, което е и моят приоритет.

Една пословица гласи, че има неправилен път, но не и безизходно положение, и съм я приела като мое мото не само в професията, но и в живота.

bottom of page